Greek English French German Italian Japanese Russian Spanish

Get connected with Happy Life

Sign up for our newsletterΔιαφήμιση
Βιβλία
Και του ύψους και του βάθους PDF Εκτύπωση E-mail

kaitouypsouskaitouvathousτης Ανθούλας Αθανασιάδου


Εγώ λοιπόν... Χρόνο με το χρόνο, χρόνια σαν μέρες, στιγμές σαν χρόνια. Έπαιξα, έπεσα, μεγάλωσα. Στάθηκα δυο φορές μπροστά στο ιερό.

Περισσότερα...
 
Μια καλή ζωή PDF Εκτύπωση E-mail

miakalizoiτου Mark Rowlands


Φιλοσοφικό εγχειρίδιο ή λογοτεχνική αυτοβιογραφία; Το «Μια καλή ζωή» περιέχει το φανταστικό χειρόγραφο ενός άνδρα που αυτοαποκαλείται Μίσκιν, το οποίο ανακάλυψε, σχολίασε και επιμελήθηκε ο γιος του Νικολάι, εντάσσοντας συγχρόνως και κάποιες παρεμβολές από κείμενα της μητέρας του, Όλγκα. Πρόκειται για τον απολογισμό ενός ανθρώπου, μέσα από ένα φιλοσοφικό πρίσμα, σε σχέση με τη ζωή που έζησε και τις επιλογές που έκανε (γέννηση, θάνατος, εκπαίδευση, έρωτας, θρησκεία, ηθική, αρρώστια, κ.λπ.). Ταυτόχρονα, είναι ένα ευφυέστατο παιχνίδι πολλαπλής συγγραφικής ταυτότητας.

Περισσότερα...
 
Διατροφική νοημοσύνη PDF Εκτύπωση E-mail

diatrofikinoimosiniτου Ευάγγελου Ζουμπανέα


Ένας οδηγός για να καταπολεμήσει ο καθένας την πολυφαγία, να αντεπεξέλθει στη δίαιτα, με οδηγίες και προτάσεις ώστε να αποφύγει τα βουλιμικά επεισόδια και να παραμείνει πιστός στο πρόγραμμα διατροφής του.

Περισσότερα...
 
Γνώρισε τι δεν είσαι PDF Εκτύπωση E-mail

gnorisetideneisaiτης Έλενας Έρα


Σειρά μικρών βιβλίων που ο σκοπός τους είναι να σου προσφέρουν πρακτικά εργαλεία για το πώς μπορείς να υπερβείς τον ανθρώπινο νου σου και να συνδεθείς με τον Ανώτερο Εαυτό σου, αλλάζοντας τον υλικό σου κόσμο.

Περισσότερα...
 
Διαπροσωπικές σχέσεις PDF Εκτύπωση E-mail

diaprosopikessxeseisDorothy Miell, Rudi Dallos


Οι διαπροσωπικές σχέσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή µας, γεγονός που στον επιστηµονικό χώρο µεταφέρεται σε ενδιαφέρουσες διεπιστηµονικές προσεγγίσεις που ανανεώνονται συνεχώς, επιδιώκοντας να φωτίσουν από άλλη οπτική γωνία το τι σηµαίνει να σχετιζόµαστε µε έναν άλλο άνθρωπο.

Περισσότερα...
 
Η ανθρώπινη φύση PDF Εκτύπωση E-mail

ianthropinifysiτου Donald W. Winnicott


Οι ιδέες του Winnicott είναι κατάσπαρτες σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες και δημοφιλείς δημοσιεύσεις. Έκανε μία μόνο προσπάθεια να γράψει μια επισκόπηση των ιδεών του, κι αυτή είναι ακριβώς αυτό το βιβλίο. Όπως λέει στην εισαγωγή: «σκοπεύω να κάνω μια δήλωση για την ανθρώπινη φύση που να συγκεντρώνει τα διάφορα είδη εμπειριών που απέκτησα».

Περισσότερα...
 
Γιατί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται και πώς μπορούν PDF Εκτύπωση E-mail

carolinemyssΓιατί οι άνθρωποι δεν θεραπεύονται και πώς μπορούν


της
Caroline Myss


Για περισσότερα από 15 χρόνια, η Caroline Myss μελέτησε γιατί μερικοί άνθρωποι θεραπεύονται, ενώ άλλοι δεν μπορούν να το πετύχουν. Στο προηγούμενο βιβλίο της, Ανατομία του Πνεύματος, η δρ Myss έριξε φως στις κρυμμένες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των πιστεύω μας, του σώματος και της ψυχής μας.

Περισσότερα...
 
Η ψυχολογία του χρήματος PDF Εκτύπωση E-mail

wiredforwealthτων Brad Klontz, Ted Klontz, Rick Kahler


Η ψυχολογία του χρήματος θα σας δείξει ότι η μεγαλύτερη απειλή για την οικονομική σας ευημερία δεν είναι η οικονομία –είναι η νοοτροπία σας. Οι αγορές ανεβαίνουν και κατεβαίνουν, αλλά ένα γεγονός παραμένει πάντα αληθινό: Τα οικονομικά σας σενάρια –οι υποσυνείδητες βαθιά χαραγμένες πεποιθήσεις που έχετε για το χρήμα– θα καθορίσουν αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε.

Περισσότερα...
 
Σχέσεις και επικοινωνία στην οικογένεια PDF Εκτύπωση E-mail

sxeseiskaiepikoinwniastinoikogeneiaτων Λ. Γιαννακοπούλου, Σ. Παπατριανταφύλλου


«... Εύχομαι να το διαβάσουν όσο πιο πολλοί γονείς γίνεται απ' αυτούς που επιθυμούν και επιλέγουν να μάθουν περισσότερα για τη συντροφική τους σχέση και για το ρόλο τους ως γονείς. Απ' αυτούς τους γονείς που μεριμνούν και για τη δική τους συμπεριφορά και όχι μόνο για το λατρευτό τους τέκνο...».

Περισσότερα...
 
Η χαρά του πολεμιστή και άλλα διηγήματα PDF Εκτύπωση E-mail

tobiaswolffτου Tobias Wolff


Η ανθολογία συγκεντρώνει δέκα από τα αρτιότερα διηγήματα του κορυφαίου Αμερικανού διηγηματογράφου Τομπάιας Γουλφ. Επιλεγμένα από το σύνολο του έργου του, τα κείμενα, συνθέτουν ένα γοητευτικό πανόραμα της καθημερινότητας, με τις μικρές χαρές και λύπες της, γεμάτο χιούμορ, ευαισθησία και συγκρατημένη μελαγχολία.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 22