Greek English French German Italian Japanese Russian Spanish

Get connected with Happy Life

Sign up for our newsletterΔιαφήμιση
Βιβλία
Σχέσεις και επικοινωνία στην οικογένεια PDF Εκτύπωση E-mail

sxeseiskaiepikoinwniastinoikogeneiaτων Λ. Γιαννακοπούλου, Σ. Παπατριανταφύλλου


«... Εύχομαι να το διαβάσουν όσο πιο πολλοί γονείς γίνεται απ' αυτούς που επιθυμούν και επιλέγουν να μάθουν περισσότερα για τη συντροφική τους σχέση και για το ρόλο τους ως γονείς. Απ' αυτούς τους γονείς που μεριμνούν και για τη δική τους συμπεριφορά και όχι μόνο για το λατρευτό τους τέκνο...».

Περισσότερα...
 
Η χαρά του πολεμιστή και άλλα διηγήματα PDF Εκτύπωση E-mail

tobiaswolffτου Tobias Wolff


Η ανθολογία συγκεντρώνει δέκα από τα αρτιότερα διηγήματα του κορυφαίου Αμερικανού διηγηματογράφου Τομπάιας Γουλφ. Επιλεγμένα από το σύνολο του έργου του, τα κείμενα, συνθέτουν ένα γοητευτικό πανόραμα της καθημερινότητας, με τις μικρές χαρές και λύπες της, γεμάτο χιούμορ, ευαισθησία και συγκρατημένη μελαγχολία.

Περισσότερα...
 
Πώς να κερδίζετε κάθε αντιπαράθεση-Η χρήση και η κατάχρηση της λογικής PDF Εκτύπωση E-mail

howtowineveryargumentτου Madsen Pirie


Όλοι πιστεύουμε πως διαθέτουμε καθαρή και λογική σκέψη. Διαβάζοντας όμως αυτό το βιβλίο θα διαπιστώσουμε ότι κάποια στιγμή έχουμε υποπέσει σε λογικά σφάλματα που δεν είχαμε φανταστεί.

Περισσότερα...
 
Το σεξ μετράει PDF Εκτύπωση E-mail

oshotosexmetraeiτου Osho


Ασφαλώς το σεξ μετράει! Αναλύοντας την ερωτική πράξη, την πεμπτουσία της ζωής, το Σεξ που οδηγεί στην Υπερενσυναίσθηση, ο συγγραφέας μάς παρουσιάζει μια ολική εικόνα της συνουσίας, του σεξ που, όταν είναι υγιές, είναι φυσικό, είναι αθώο και απαλλαγμένο από κάθε ενοχή, αναστολή και καταπίεση.

Περισσότερα...
 
Μαθαίνω να επιπλέω PDF Εκτύπωση E-mail

mathainwnaepiplewτων Seth Goldman & Barry Nalebuff


Με σύμμαχο την αμεσότητα του κόμικ, οι Seth Goldman και Barry Nalebuff, συνιδρυτές της εταιρείας Honest Tea, αφηγούνται την ιστορία του πώς έστησαν μια επιχείρηση «διαφορετική», με στόχο όχι μόνο να προσφέρουν στους καταναλωτές ένα υγιεινό εναλλακτικό ρόφημα, αλλά και να διαδώσουν ένα νέο μοντέλο επιχείρησης με σεβασμό στον καταναλωτή.

Περισσότερα...
 
Τοξικοί άνθρωποι PDF Εκτύπωση E-mail

toxicpeopleτου Μπερνάντο Σταματέας


Καθημερινά, στην πορεία της ζωής μας, συναντιόμαστε με προβληματικούς ανθρώπους, αυταρχικούς, υποτιμητικούς, αλαζόνες, ζηλόφθονους, οξύθυμους, εύθικτους, προσβλητικούς… και πάει λέγοντας.

Περισσότερα...
 
Ο φόβος μπροστά στην ελευθερία PDF Εκτύπωση E-mail

erichfrommτου Erich Fromm


Οι σύγχρονοι άνθρωποι θέλουν πραγματικά την ελευθερία ή μήπως νιώθουν φόβο μπροστά της; Ο φόβος μπροστά στην ελευθερία του Erich Fromm παραμένει διαχρονικά ένα επίκαιρο και προφητικό βιβλίο για όσα συμβαίνουν σήμερα, αλλά και για όσα πιθανόν θα ακολουθήσουν, καθώς η ελευθερία περιορίζεται όλο και περισσότερο από την ένταση του οικονομικού, κοινωνικού, πολιτικού και θρησκευτικού ολοκληρωτισμού.

Περισσότερα...
 
Η δίαιτα αλλιώς PDF Εκτύπωση E-mail

idiaitaalliosτης Άννας Μαρίας Παπίρη


Σε έναν κόσμο που αλλάζει, ας παλέψουμε με την ίδια δύναμη ζωής και αγάπης να κατακτήσουμε την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά. Αυτήν την ομορφιά που υπηρετεί τη ζωή και δημιουργεί αρμονικές συνιστώσες μυαλού και σώματος, υψηλό ιδανικό των Ελλήνων.

Περισσότερα...
 
Ενηλικιωθείτε PDF Εκτύπωση E-mail

frankpittmanτου Frank Pittman


Οι ευτυχισμένοι ενήλικες συγχωρούν τους γονείς τους. Διορθώνουν το βιβλίο της ζωής που δόθηκε και προσπαθούν να το περάσουν στα παιδιά τους ως τον λειτουργικό ορισμό του ενήλικα.

Περισσότερα...
 
Ήξερες ότι… PDF Εκτύπωση E-mail

didyoueverknowτης Μαρίας Φράγκου


Ο τρόπος λειτουργίας του ανθρώπινου νου, ψυχής και εγκέφαλου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος. Όποιο κομμάτι της συμπεριφοράς μας κι αν αποφασίσουμε να ερευνήσουμε, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια σειρά βιολογικών, ψυχικών περιβαλλοντικών και πολιτισμικών επιρροών που καθεμιά από αυτές –άλλοτε σε μικρότερο και άλλοτε σε μεγαλύτερο βαθμό– καθορίζουν το αποτέλεσμα της εικόνας και της ουσίας μας.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 21