Greek English French German Italian Japanese Russian Spanish

Get connected with Happy Life

Sign up for our newsletterΔιαφήμιση
Skin matters
Φροντίζοντας το δέρμα μας PDF Εκτύπωση E-mail
skincarebeforesummerΤο δέρμα μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όργανα του σώματός μας, αφού είναι αυτό που έρχεται σε άμεση, καθημερινή επαφή με το περιβάλλον.
 
Ήλιος, ατμοσφαιρική ρύπανση, τρύπα του όζοντος, καπνός τσιγάρου, air condition, είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που μειώνουν ή και παρεμποδίζουν την ομαλή του λειτουργία.
Περισσότερα...
 
Sparkling glow PDF Εκτύπωση E-mail
sparklingglowΤο καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι περισσότερες έχουμε ήδη αρχίσει να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά!
 
Έχουμε δύο μήνες καιρό για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας πριν από την καλοκαιρινή ηλιακή υπερέκθεση. 
 
Σκοπός της θεραπείας αυτής είναι να ενισχύσουμε την άμυνα του δέρματος με αντιοξειδωτικούς παράγοντες (βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, Ιδεβενόνη), για να μπορεί να αντεπεξέλθει στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία, και παράλληλα να χορηγήσουμε ενυδατικούς παράγοντες για να διατηρείται το δέρμα ενυδατωμένο (η διαδερμική απώλεια νερού είναι εντονότατη τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της έντονης εφίδρωσης.)
Περισσότερα...
 
Βιοτεχνολογία εν δράσει PDF Εκτύπωση E-mail

biotechnologyparttwo(Volume 2)

 

Στο προηγούμενο κεφάλαιο μιλήσαμε για όλα τα ενεργά συστατικά που θα μας απασχολήσουν για το κεφάλαιο «πρόσωπο» μέσα στο 2014.

 

Τι γίνεται όμως με την περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών; Τι συστατικά διαθέτουν στα χέρια τους οι ειδικοί του επαγγέλματος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης του σώματος;

Περισσότερα...
 
Βιοτεχνολογία εν δράσει PDF Εκτύπωση E-mail

biotechnologypartone(Volume 1)

Όσο η επιστήμη προχωρά τόσο περισσότερα «εργαλεία» έχουμε στα χέρια μας για τη διατήρηση της πολυπόθητης νεότητας.

Βιταμίνες, μέταλλα και παράγωγα της βιοτεχνολογίας είναι ικανά να μας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, κάνοντάς μας να δείχνουμε έως και 8 χρόνια νεότερες!

Ποια είναι αυτά;

Περισσότερα...
 
Όμορφό μου 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

newyearbeauty

Με ένα νέο έτος να ξεκινάει, η δημιουργία και η όρεξη βρίσκονται στα ύψη! Όσες ακολουθήσατε τις συμβουλές μας, σίγουρα θα ήσασταν στις πιο όμορφες τη χρονιά που μας πέρασε! Τι κάνουμε όμως για να είμαστε «η πιο όμορφη» τη χρονιά που ξεκινά;


Σε 3 βήματα πρέπει να σταθούμε:

Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές νικούν τις ρυτίδες PDF Εκτύπωση E-mail

antiwrinkle
Έρευνες έχουν δείξει ότι μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά βελτιώνει το προσδόκιμο ζωής, ενώ καθυστερεί πολύ την εμφάνιση ατελειών που μαρτυρούν την ηλικία μας.


Ο ρόλος τους είναι να αφοπλίζουν τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα, παρέχοντάς τους τα ηλεκτρόνια που τους λείπουν.

Περισσότερα...
 
Πώς αντιμετωπίζουμε τους διεσταλμένους πόρους PDF Εκτύπωση E-mail

pwsantimetwpizoumetousdiestalmenousporousΈνα σύνηθες οπτικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν τα λιπαρά δέρματα, είναι η ύπαρξη διεσταλμένων πόρων. Στα εν λόγω δέρματα, παρατηρείται υπερέκκριση σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες και, κατ’ επέκταση, από τους πόρους του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, με τη συνεχόμενη έκκριση, τα στόμια των πόρων να «ξεχειλώνουν» και να γίνονται πιο ορατά.


Ακόμα όμως και όταν η λειτουργία των αδένων αποκατασταθεί, η οπτική εικόνα παραμένει. Το αρχικό τους μέγεθος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από κληρονομικούς παράγοντες, στην πορεία όμως μπορεί να μεταβληθεί και να επιδεινωθεί με την παρέμβαση κακών χειρισμών.

Περισσότερα...
 
Απαντήσεις σε …καλοκαιρινές ερωτήσεις! PDF Εκτύπωση E-mail

summerquestions??? Οι ετικέτες των περισσότερων αντηλιακών προϊόντων αναφέρουν ότι είναι ευρέος φάσματος SPF 30+. Υπάρχει διαφορά στην αποτελεσματικότητά τους; Δεν μπορώ να διαλέξω…


!!!
Αρχικά, για να θεωρηθούν ευρέος φάσματος, θα πρέπει να αναγράφεται σε αυτά και ο δείκτης προστασίας για τη UVA ακτινοβολία, όπου είναι PA(+++), μιας και ο δείκτης SPF απευθύνεται μόνο στην UVB ακτινοβολία. Όσο περισσότερα (+) έχει τόσο καλύτερη η προστασία.

Περισσότερα...
 
Αδυνάτισμα τώρα! PDF Εκτύπωση E-mail

slimagainΠόσος χρόνος έχει σπαταληθεί για θεραπείες αδυνατίσματος με λίγα ή μηδαμινά αποτελέσματα;


Πόσο χρήμα έχει καταναλωθεί για την επίτευξη του πολυπόθητου αυτού στόχου;


Η νέα μέθοδος της κρυολιπόλυσης έρχεται να βάλει ένα τέλος στην αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων.


Είναι η επόμενη γενιά των μεθόδων λιπόλυσης, που εκμηδενίζει την ανάγκη να καταφύγουμε σε εκτεταμένη λιποαναρρόφηση ή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης λιπώδους ιστού.

Περισσότερα...
 
Το μυστικό! PDF Εκτύπωση E-mail

nonsurgicalliftΕν έτει 2013, η διάθεση για την αποφυγή των χειρουργείων είναι πλέον ξεκάθαρη. Και καθώς η επιστήμη προχωρά και ερευνά νέους και αποτελεσματικούς τρόπους διατήρησης της νεότητας του δέρματος, μια θεραπεία επανέρχεται εξελιγμένη να ταράξει τα νερά του αισθητικού κόσμου!


Το όνομα αυτής; Non Surgical Lift!


Τι πιο ανατρεπτικό από μια ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου και του λαιμού χωρίς την παρέμβαση νυστεριού; Η λειτουργία του βασίζεται στη χρησιμοποίηση μικρορευμάτων για τη μυΐκή ενδυνάμωση των μυών σε συνδυασμό:

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 6